Welkom bij fysiotherapie van der Vliet

Sinds 1985 zitten wij als fysiotherapiepraktijk in Westervoort. De praktijk is begonnen als eenmansonderneming door Peter van der Vliet. De afgelopen jaren is de praktijk flink gegroeid. Er zijn op dit moment zeven fysiotherapeuten werkzaam die allemaal een eigen specialisatie hebben of hiervoor in opleiding zijn.
Voorbeelden hiervan zijn:

Vanwege deze uiteenlopende specialisaties en interesses vullen we elkaar goed aan als team. Alle fysiotherapeuten werken binnen de praktijk volgens een aantal kernbegrippen. Drie belangrijke kernbegrippen zijn:

  • Een persoonlijk gerichte benadering van u als cliënt.
  • Het onderhouden van goede communicatie met verwijzers.
  • Het op de hoogte blijven van actuele inzichten en opvattingen binnen de fysiotherapie

De praktijk is gevestigd op 2 locaties in Westervoort, in de van der Hoevensstraat en in het gezondheidscentrum Rozet. Voor meer informatie over de praktijk, fysiotherapie en de specialisaties kunt u verder kijken op de site. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de praktijk. Wij zorgen dat we een afspraak kunnen maken wanneer het u uitkomt.

 

 

 

 

 

 

Google+

 

 

 

 

 

Fysiotherapie van der VlietFysiotherapieSpecialisatiesTherapeutenVergoeding & TarievenContact & OpeningstijdenIntramed portaal