Alida van den Berg
Wie: Sinds 1989 ben ik werkzaam in deze praktijk. Als fysiotherapeute ben ik lid van onze beroepsgroep de KNGF, BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit betekent dat ik door bijscholing mijn kennis up to date houd. Verder ben ik sinds 2003 ook verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen als docent fysiotherapie. Mijn specialisatie is psychosomatisch fysiotherapeut, onder het kopje specialisaties kan hier meer over worden gelezen
 
Visie: Ieder mens is uniek in zijn of haar manier van bewegen. Soms gaat er iets mis en kun je niet meer goed functioneren. Dit kan verschillende oorzaken hebben,maar meestal is het een combinatie van factoren.
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om de problemen op het gebied van het bewegen goed in kaart te brengen, samen de behandeldoelen te bepalen en zo de ander  op weg te helpen,zodat hij of zij zich weer optimaal kan functioneren in het dagelijks leven.
 
Werkwijze: Ik neem ruim de tijd voor de intake en het onderzoek om het probleem en de hulpvraag duidelijk te krijgen. Vervolgens stel ik een behandelplan op waarbij ik duidelijk uitleg welke stappen er in de behandeling genomen zullen worden.

 

Fysiotherapie van der VlietFysiotherapieSpecialisatiesTherapeutenVergoeding & TarievenContact & OpeningstijdenIntramed portaal