Bart Jansen
BIG-nummer: 19911835004
bart@fysiovliet.com

Wie: Mijn naam is Bart Jansen, Fysiotherapeut en Master in de Manuele Therapie. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de HAN in Nijmegen van 2005 tot 2009. Direct na deze opleiding ben ik gestart met de 3-jarige opleiding tot Master in de Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2012 afgerond.
VisieIn mijn visie heeft de therapeut en daarnaast veel andere beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg de laatste jaren een andere rol aangenomen. Tegenwoordig is het belangrijker om mensen bij de beslissingen in een behandeling te betrekken. Op deze manier ben ik opgeleid en voer ik mijn beroep uit. Ik vind het prettig als mensen vragen aan mij stellen of suggesties doen. Zo wordt een behandeling samen opgesteld en kan ik de wensen van de patiënt het beste tot zijn recht laten komen.
 
Werkwijze: Als u bij mij komt proberen we om een zo goed mogelijke balans te vinden tussen wat u belangrijk vindt en wat mij het beste lijkt. Op basis hiervan probeer ik een zo prettig en effectief mogelijke behandeling voor te stellen en uit te voeren. Ik wil mensen hun klachten leren begrijpen door de tijd te nemen om alles duidelijk uit te leggen en te laten voelen. Als de klacht goed wordt begrepen, verloopt het herstel beter en vaak ook sneller.
 
Scholing: Scholing vind ik een erg belangrijk onderdeel binnen de gezondheidszorg en dus ook binnen de fysiotherapie. Het onderzoek naar de behandeling en het onderzoeken van klachten staat nooit stil. Door middel van scholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken om klachten gerichter en sneller te verhelpen. Na de opleiding tot Master in de Manuele Therapie aan de SOMT heb ik gekozen om mij eerst verder te ontwikkelen binnen deze specialisatie. Ik wil de tijd te nemen om te oriënteren en ervaren met welke verdieping ik de mensen die bij mij komen nog beter kan helpen.
 

 

 

Fysiotherapie van der VlietFysiotherapieSpecialisatiesTherapeutenVergoeding & TarievenContact & OpeningstijdenIntramed portaal