Marit Verschoor
 

Wie: Mijn naam is Marit Verschoor, fysiotherapeut en Master bekkenfysiotherapeut. Ik werk sinds 2012 met veel plezier in deze praktijk. De opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de HAN van 2008 tot 2012. Vervolgens ben ik 2013 gestart met de masteropleiding Bekkenfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heb ik afgerond in 2016. Onder het kopje ‘specialisaties’ kan meer gelezen worden over de specialisatie Bekkenfysiotherapie.

Visie: Het vak fysiotherapie is in toenemende mate een vak waarin de patiënt wordt betrokken in het behandelproces. Ik vind het belangrijk dat de wensen van de patiënt een centrale rol spelen in de behandeling. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen in het vak en zoveel mogelijk volgens de nieuwste inzichten te werk te gaan, zodat ik de beste zorg kan blijven bieden.

Werkwijze: In een eerste consult breng ik het gezondheidsprobleem zo volledig mogelijk in kaart. Vervolgens stel ik in samenspraak met u de behandeldoelen op, zodat er gericht gewerkt kan worden aan het herstel uw klacht. Om te voorkomen dat de klachten terugkeren, geef ik adviezen en tips die u in de eigen omgeving kunt toepassen. Gedurende het gehele behandelproces werk ik inzichtelijk voor alle betrokkenen.

 

Scholing: Scholing is een goede manier om mezelf te blijven ontwikkelen. Na de opleiding tot fysiotherapeut heb ik mezelf verder bekwaamd door diverse cursussen en een masteropleiding te volgen. Zo ben ik naast bekkenfysiotherapeut ook ClaudicatioNet therapeut en geef ik gesuperviseerde looptraining aan mensen met etalagebenen. Scholing zal ook in de toekomst een belangrijk onderdeel van mijn werk als fysiotherapeut blijven. Scholing is een goede manier om mezelf te blijven ontwikkelen. Na de opleiding tot fysiotherapeut heb ik mezelf verder bekwaamd door diverse cursussen en een masteropleiding te volgen.

 

 

Fysiotherapie van der VlietFysiotherapieSpecialisatiesTherapeutenVergoeding & TarievenContact & OpeningstijdenIntramed portaal